Érd-Parkváros, eladó ház

Irányár: 33.9 millió Ft

Érd-Parkváros aszfaltozott utcában csendes új építésű házak közelében, 2008-ban épült 711m2-es füvesített parkosított telken lévő csatornázott 138m2-es saját célra épített igényes 3 szoba nappalis családi ház eladó.

Részletek

Érd-Parkváros, eladó ház

Irányár: 35.9 millió Ft

Érd-Parkvárosban eladó 2004-ben épült 985m2 telken lévő 220 m2-es 4 szoba, nappali amerikai konyhás étkezős családi ház. Füvesített telken két kerti tó lett kialakítva valamint egy szaletli nyújt kellemes pihenést. A garázs két kocsibeállásos. Bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelő és buszmegálló a közelben.

Részletek

Biatorbágy, eladó földterület

Irányár: 18 millió Ft

Biatorbágyon a városhatár mellett eladó egy 5,8ha –os földterület. (Ma2 besorolásúak). Két HRSZ-re van bontva. Aszfaltos úton megközelíthető. A közmű az utcában. (max 60-100m en belül)
Csendes, nyugodt környezet. Alkalmas lakóingatlanok számára vagy sport, wellness, szálloda, stb beruházásokhoz is.

Részletek

Balatonszemes, eladó üzlethelyiség 28 és 14 m2

Irányár: 10.8 és 6.2 millió Ft

A nagyobb üzlet 28 m2 alapterületű, kettő bejárattal rendelkezik, tartozik hozzá egy mellékhelyiség. A kisebb üzlet 14 m2-es, ehhez hozzáépítettek egy 18 m2-es fedett, zárt tárolót. Az épület kitűnő állapotú, ablakai műanyagok, helyiségei klimatizáltak. A teljes berendezés, a polcok,pultok és italhűtők beletartoznak a vételárba.

Részletek

Emeletes ház Balatonszemes

15.6 millió Ft

Dupla telken felépített emeletes ház 116 m2 alapterületű, tartozik hozzá 20 m2-es terasz és 12 m2 erkély. A földszinten található egy nappali, kettő szoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, konyha, spájz, előszoba és közlekedő. A nappaliból jutunk fel az emeletre, ahol kialakításra került kettő szoba és egy mellékhelyiség. Mindkét szobához kapcsolódik egy-egy erkély. A meleg vizet villanybojler biztosítja, a központi fűtés gázkazánnal, illetve vegyes tüzelésű kazánnal történik. A ház beosztása praktikus, helyiségei világosak.

Részletek

Társasházi lakás Érden

15 millió Ft

Érden 2004-ban épült, 3 szintes társasházban eladó egy 60 nm-es, 1 és fél szobás tehermentes lakás, 5.7 nm-es terasszal.

Részletek

Társasházi lakás Százhalombattán

17.5 millió Ft

Százhalombattán 2008-ban épült, 6 lakásos társasházban eladó egy 72 nm-es, 3 és fél szobás, 12 nm-es terasszal. Tégla építésű, hőszigetelt épület. Gáz-cirkó fűtéssel.
Az ingatlan energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Részletek

Zárkerti ingatlan Pusztazámoron

6.1 millió Ft

Pusztazámoron, kiváló panorámával rendelkező terület, amin az (Terv) Építési engedély lejárt, de hosszabbítható.
A terület 3.151m2, körülötte belterületi ingatlanok vannak, minden közmű a telek mellett, azonnal beköthető.

Részletek

Társasházi lakás Érden

17.85 millió Ft

Érden a Diósdi úton eladó egy 87 nm-es, 3 szobás társasházi lakás, 7.5 nm-es terasszal. Tégla építésű, gáz-cirkó fűtéssel.

Részletek