Hitelügyintézés

A legjobb hitel Önnek!!! Segítünk eligazodni a hitelfelvétel dzsungelében, méghozzá teljesen ingyen!! Válasszon hitelt, bankot Ön, de minden kérdésében segítünk! Tudni kell, ami nem közhely, hogy minden ügyfél, minden hiteligény, minden ingatlan és minden lehetőség különböző, ezért minden hitelügyletet körültekintően kell kezelnünk, nem mehet egy kaptafára semmi.

Lakások, Ingatlanok megvásárlása esetén van lehetőség bankhitel ügyintézésre, vagy a jogszabályi keretek között állami kamattámogatott hitel igénybevételére. Amiről a hitelügyintéző kollégánk részletes felvilágosítást nyújt. Hiteligényükkel bármelyik hazai pénzintézethez fordulhatnak, amelyik eleget tud tenni fizetési feltételeinek. Ugyanakkor több bankkal sikerült olyan együttműködést kiépítenünk, amely jelentősen leegyszerűsíti a hitelfelvétel és a folyósítás során az ügyfelekre háruló adminisztrációs terheket, így végső soron könnyebben tudnak hitelszerződést kötni és gyorsabban juthatnak a lakáskulcshoz.

Illeték:

Az újépítésű lakások egyik legnagyobb előnye, hogy a vevő jelentősen vagyonszerzési illetékkedvezményben részesül, amely akár a 600.000.- forintot is elérheti a használt lakásokhoz képest.

Szocpol:

A szocpol segítségével az arra jogosultak akár több millió forint állami támogatással vásárolhatnak lakást, a feltételeket a 256/2011. (XII.6.) kormányrendelet szabályozza. Szocpol és támogatott hitel nyújtásával csak a pénzintézetek kisebb része foglalkozik (Pl: FHB, OTP), ilyen jellegű igény esetén munkatársaink tudnak részletes felvilágosítást adni.