Jogi tanácsadás

Az Euro – Kollár Ingatlaniroda célja, hogy a szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek a sikeres közvetítést követően a kiválasztott ingatlan tulajdonjogát hibamentesen, gyorsan és nagy biztonságban szerezzék meg.

Általában nem rendelkeznek ügyvéd partnerrel, mi biztosítsuk ezt, ingatlanjogász szakterület magas szintű képzettséget igényel.

Fontos, hogy tisztában legyünk a hitelezéssel az illetékkel és az adójog kérdéseivel.

Lehetőség van előzetes egyeztetésre. Úgy szerződhet, hogy jól ismeri a szerződéstervezetet és minden kérdésére választ kap, nem az aláíráskor derülnek ki egyéb nem megválaszolt és nem tudott kérdések. Ami számunkra is FONTOS:

Tudjuk, hogy Önnek fontos az, hogy reális áron, értékes, minőségi szolgáltatást kapjon!

Együttműködő ügyvédink esetében az adásvételi szerződés elkészítésekor az ahhoz kapcsolódó minden okirat elkészítését a földhivatali benyújtását tartalmazza.

Amennyiben több részletben történik a vételár megfizetése, akkor a bejegyzési engedély (Más néven tulajdonjogról lemondó nyilatkozat) elkészítését, ha az ügyvédi letétben marad, akkor külön ügyvédi letéti szerződés szerkesztését, valamint a Vevők részére a 13B400 nevű NAV adatlap kitöltését is, benne van az ügyvédi díjban. Ahogy ez jól látható, nem egy egyszerű adásvételi szerződés elkészítését kínáljuk Önnek, hanem egy teljes körű jogi szolgáltatást biztosítunk, hogy ne legyen útvesztés a jogi részében egy ingatlan adásvétel esetében.

Az ingatlant részletesen átvizsgáljuk származását, tulajdonát illetően, hogy a jövőben ne ez keserítse meg az „életét”, mert nem lett szakszerűen eladva, vagy megvásárolva az Ön által kiválasztott ingatlan.